Verkeersongeval met vluchtmisdrijf in Gent

Verspreiding op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent
Locatie
Gent
Datum

De politie van Gent is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval in de Sint-Lievenslaan ter hoogte de oversteekplaats in Gent - richting Sint-Lieventunnel, dinsdag 1ste november 2016 om 05u05.

Twee slachtoffers staken over op de Sint- Lievenslaan komende van Ter Platen op de oversteekplaats. Op het moment dat zij de rijbaan aan het oversteken waren, werden zij rakelings gepasseerd door een donkere BMW.

BMW parkeerde zich aan de overzijde van de rijbaan en drie personen stapten uit het voertuig in richting van slachtoffers. Een slachtoffer liep hierop terug achteruit de rijbaan op en werd aangereden ongeveer in het midden van de rijbaan door een ander onbekend voertuig. Het voertuig pleegde vluchtmisdrijf. De BMW reed hierop ook weg.

Het eerste voertuig is een donkere BMW, model E 60 reeks 5 en bouwjaar tussen 2003 en 2010. De nummerplaat begint mogelijks met BIH. Drie mannen van vreemde afkomst zaten in de BMW.

Het tweede voertuig is een klein model en grijs

De speurders doen een oproep naar getuigen die het verkeersongeval hebben zien gebeuren.Ook vraagt de politie, dat de personen die omstreeks het tijdstip van het verkeersongeval langs die locatie zijn gepasseerd, zich melden. Mogelijks kunnen zij de speurders belangrijke informatie geven.

De politie vraagt eveneens aan de inzittenden van de beide voertuigen zich kenbaar te maken.