Nieuws

sorry we zijn gesloten

Op donderdag 15 november zijn alle administratieve diensten gesloten. Het wijkcommissariaat Leuven (Grote Markt), het onthaal op het Politiehuis (Philipssite), de Dienst Vergunningen en de Fietscentrale zijn wel geopend tijdens de normale openingsuren.

Jean Minnoye

Jean Minnooye, onze senior van de maand november is geboren en getogen in Kessel-Lo, telg van een spoorwerkersgeslacht. En een bekend figuur in Leuven, want zeer actief in het Jaartallenverbond, het wijkcomité Richard Valvekensstraat en de carnavalsvereniging Pietermannen.

Nieuwsbrief Veilig Leuven

De preventiedienst van de stad Leuven en politie Leuven slaan de handen in elkaar en starten met een digitale nieuwsbrief ‘Veilig Leuven’.

 

affiche 1 dag niet

Op 26 oktober vindt de vijfde editie van '1 dag niet' plaats, de nationale actiedag tegen woninginbraken. Tijdens de week van 22 tot en met 28 oktober worden tal van initiatieven georganiseerd. 

sorry we zijn gesloten

Donderdag 1 november

  • Op donderdag 1 november (Allerheiligen) zijn alle administratieve diensten, de Dienst Vergunningen, de wijkkantoren, de arrondissementele stallingsplaats en de fietscentrale gesloten.
  • Voor dringende politiehulp of aangiftes kan je permanent terecht op het onthaal van het Politiehuis op de Philipssite of via de noodnummers 016 21 06 10 of 101.

Vrijdag 2 november