Persmededeling 21/12/2018

Op 19 december werd de tussenkomst van de politiemensen van de dienst interventie van politiezone Montgomery (Etterbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe) gevraagd te Sint-Lambrechts-Woluwe, ten gevolge van slagen en verwondingen en de diefstal van een GSM.

cannabis

Zeer snel kunnen de inspecteurs de dader identificeren en vatten en gaan zij over tot een huiszoeking op heterdaad op diens adres.  Tijdens de huiszoeking bij de verdachte, welgekend bij de politiediensten, bemerken de inspecteurs onmiddellijk dat er mogelijks verdovende middelen aanwezig zijn. Tijdens de fouille van de woning vinden zij 71 zakjes met cannabis, voor een totaal gewicht van meer dan 150 gram, 4 GSM’s, geld verstopt onder de matras en een precisie weegschaal, elementen die erop wijzen de man zich bezighoudt met het verkopen van marihuana. De voorwerpen werden in beslag genomen.

Daarenboven was de dader, R.K., 18 jaar, in overtreding met opgelegde maatregelen.  Hij werd van zijn vrijheid beroofd en ter beschikking gesteld van de procureur des Konings van Brussel.